Tel.: 06 70 3186873

Logó és grafikai munkák

Logótervezés menete

igényfelmérés

Igényfelmérés

 A logótervezés első lépéseként a Megrendelővel egy első konzultáció alapján megbeszéljük, milyen típusú logó illik a Céghez. Ha van valamilyen  elképzelés, azt átbeszéljük az alapján, hogy milyen logó tükrözi a cég profilját.

munka

Tervezés

Második lépésben elkészítek 3 logótervet a megbeszéltek alapján, és kiválasztjuk a logó végleges formáját. A kiválasztott logón kisebb alakításokat végzek, amennyiben szükséges.

megvalósítás

Megvalósítás

A logóterv véglegesítése, és a megfelelő fájlformátumok átadása: nyomdába, webre, fekete-fehér pl. bélyegzőre, az előre megbeszélt formátumokban, hogy azt minden felületen a legoptimálisabban lehessen használni.

 

 

Nagyon fontos minden vállalat szemponjából a külső megjelenés. Ez tükrözi a vállalat megbízhatóságát, egységességét. Ehhez manapság már feltétlenül hozzátartozik a kifejező logó mellett a jól megtervezett névjegykártya és weboldal is. Az arculat minden elemének egységessége elősegíti a cég felismerhetőségét.

A logó tervezésében a legfontosabb hogy egy olyan logó készüljön, amit az emberek könnyen újra felismernek, ha “szembejön” velük az utcán. Kerülendő ezért a bonyolult, túl apró motívumos logók kialakítása. Nincs szükség arra sem, hogy a logóba sűrítsük a cég minden tevékenységét. Gondoljunk csak a legismertebb márkák logóira! A Nike egyszerű pipájára, a H&M egyszerű betűlogójára.

Logótervezés mellett vállalom névjegykártyája, és más arculati elem, marketing elem tervezését: hirdetés tervezést, plakát vagy étlap tervezését is.