Tel.: 06 70 3186873

Honlap és weboldal készítés

    • Web- design

Kreatív megoldások az Ön cége számára!

Minden vállalkozás és minden cég egyedi. Ezért minden Ügyfél honlapja is a cég stílusának megfelelő arculatot sugároz. Minden weboldalt a Megbízó elképzeléséhez és a szükséges funkciókkal felszerelve tervezek és valósítom meg. Szem előtt tartom a cég kívánságait és figyelembe veszem, hogy mi szólítja meg leginkább az Ön üzlete célcsoportját.

Testreszabott funkciók. Az első konzultáció során pontosan átbeszéljük az Ön elképzelését, és feltérképezzük a honlap felépítésének fontos elemeit. Átgondoljuk, milyen tartalmakra lesz szükség, és ezek hol jelenjenek meg. Mi az, amit a weboldalra érkezőnek prezentálunk, hogy azokat szólítsuk meg és tartsuk az oldalon, akik az Ön célcsoportját képezik. Könnyen és logikusan eljuthasson a látogató azokhoz a tartalmakhoz, amire épp az adott pillanatban kíváncsi.

Egyedi webdesign. A weboldal a cég webes kirakata, ezért felettébb fontos, hogy átgondolt legyen a webdesign ahogy a honlapfelépítés is. A webes megjelenéssel is a cég stílusát, megbízhatóságát, egységességét sugalljuk. Amennyiben a cégnek már meglévő arculata van, ehhez igazodik a weboldal megjelenése is, legyen az egy teljes arculat, vagy csupán egy logó. Ha kezdő cégről van szó, szükség esetén a logót és a cég arculatát is elkészítem.

    • CMS rendszer

A tartalomkezelő rendszer előnye

Valóban sajátjává válhat a honlap. Az általam készített weboldalak, honlapok egyik nagy előnye, hogy elkészültük után a megrendelő könnyen változtathat vagy adhat hozzá tartalmat egyszerű szövegszerkesztői kezelőfelülettel. Nem szükséges hozzá semmilyen programozói nyelv ismerete. Így a honlap valóban teljes mértékben a sajátjává válhat.

Milliók bíznak ebben a rendszerben. A legelterjedtebb és legnépszerűbb tartalomkezelő-rendszert használom. A WordPress mögött egy hatalmas, nemzetközi fejlesztői gárda áll, akik folyamatosan a rendszer aktualitásáért, biztonságáért dolgoznak. Ennek eredménye hogy ezzel a rendszerrel mindig a legfrissebb, legmodernebb, naprakész rendszeralkalmazáson futhat a weboldal. Világszerte ez a leggyakrabban használt tartalomkezelő rendszer, nem véletlenül!

SEO azaz a keresőoptimalizálás tartozékai a rendszernek. A honlap kezelőfelülete úgy van kialakítva, hogy a belső keresőoptimalizálás egyszerűen valósulhasson meg, és a keresőmotorok könnyebben megtalálják a honlapot és annak tartalmait az interneten. Az alapvető belső keresőoptimalizálást így könnyen ki lehet alakítani.