Tel.: 06 70 3186873

1. Első lépések a honlap elkészülte után

Elkészült a honlap, de hogyan tovább? Hogy találja meg az Ügyfél, a Vásárló, a Kereső? Hogy jelenik meg a google keresőkben?

 

Egy igényes és átlátható, logikusan felépített honlap nagy előnyt jelent, ha vevőket, ügyfeleket, látogatókat szeretnénk szerezni és megtartani. Olyan oldalra van szükség, ami egy keresett problémára megoldást kínál. Ha az Ön oldala megoldást kínál, feltett kérdésekre választ ad, az fél siker. Fél siker, hiszen a keresőknek meg is kell találnia az Ön honlapját.

Magyarország első keresőmotorja a google, ami egyre több szolgáltatást nyújt ahhoz, hogy a weben minden formában megjelenhessen egy vállalkozás, egy cég. Olyan széleskörű eszközfejlesztéssel rendelkezik, ami minden igényt kiszolgál: jelen lehet google+ oldalán, hogy személyesebb kontaktust teremthessen Ügyfeleihez, potenciális megrendelőihez. Egyik legújabb szolgáltatás a google webhelyek egy hasonló fiókkal elsősorban a helyi keresésekre koncentrál. Itt is beállítható egy saját profil.

Webmesterek és weboldal tulajdonosok számára pedig nem utolsó sorban a google webmaster tools segít a webhelyek optimális beállításaiban, a google analytics szolgáltatás segítségével pedig nyomon követhetjük weboldalunk megjelenését az interneten.

Mindezen szolgáltatások nagy előnye, hogy mindegyik egyetlen fiókkal elérhető.

Az első lépések lehetnek egy ideális belső keresőoptimalizálás után, hogy ezeket a fiókokat létrehozzuk.

Ezek létrehozásával és beállításaival a következő bejegyzésben foglalkozom.

 

 

 

Szólj hozzá!