Tel.: 06 70 3186873

CMS – Tartalomkezelő rendszer

    • CMS rendszer

A tartalomkezelő rendszer előnye

 

Valóban sajátjává válhat a honlap. Az általam készített weboldalak, honlapok egyik nagy előnye, hogy elkészültük után a megrendelő könnyen változtathat vagy adhat hozzá tartalmat egyszerű szövegszerkesztői kezelőfelülettel. Nem szükséges hozzá semmilyen programozói nyelv ismerete. Így a honlap valóban teljes mértékben a sajátjává válhat.

Milliók bíznak ebben a rendszerben. A legelterjedtebb és legnépszerűbb tartalomkezelő-rendszert használom. A WordPress mögött egy hatalmas, nemzetközi fejlesztői gárda áll, akik folyamatosan a rendszer aktualitásáért, biztonságáért dolgoznak. Ennek eredménye hogy ezzel a rendszerrel mindig a legfrissebb, legmodernebb, naprakész rendszeralkalmazáson futhat a weboldal. Világszerte ez a leggyakrabban használt tartalomkezelő rendszer, nem véletlenül!

SEO azaz a keresőoptimalizálás tartozékai a rendszernek. A honlap kezelőfelülete úgy van kialakítva, hogy a belső keresőoptimalizálás egyszerűen valósulhasson meg, és a keresőmotorok könnyebben megtalálják a honlapot és annak tartalmait az interneten. Az alapvető belső keresőoptimalizálást így könnyen ki lehet alakítani.